Известие

Collapse
No announcement yet.

Вентилатор на парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Четох я благодаря но ми се струва че не е само от това работи при изкаран ключ спира само когато махна клемата на акумулатора.

---------- Post added at 11:46 ---------- Previous post was at 11:44 ----------

Четох я благодаря но при мен продължава да работи при изключен двигател спира само когато махна клемата на акумулатора.
    АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Това е нормално поведение, когато е дефектирал регулатора на обороти при описания вариант 2.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Не съм специалист ама мисля ,че не би трябвало да работи при махнат ключ,но ако е това ще го оправя както е посочено в темата благодаря все пак.
        АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Дали би трябвало или не - не го коментирам.

Схемата е такава, че когато дефектира регулатора по начина от оприсания вариант 2, работи докато не се махне предпазителя или не се откачи клемата на акумулатора.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Благодаря ви ще се гъзурим значи.Предпазителя би трябвало да е в дясно под волана или е отпред при двигателя ,че май е по лесно да дръпнеш бушона и да ти работи алармата от колкото клемата и сутрин да не мога да си отключа колата.
            АР 156 1.8 ТС 2000г

Comment

Предпазителят се води B99 (40 - амперов) и се намира на акумулатора.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ще ползвам темата на колегата, за да не пълним форума с едни и същи теми. Тази сутрин като се качих в колата давам на контакт и вентилатора на парното си тръгна,завъртам да паля,съответно за мой лош късмет акумулатора ми се беше предал в следствие на студа,смених го,но след като закачих новия акумулатор вентилатора вече не работеше. Дали ми е заминал регулатора, или се случи нещо друго.Търсих бушона,не съм сигурен че съм го намерил кой е,но поне тези дето се намират над акумулатора са здрави всичките. Тези двата дето са в жапката също са здрави.
                Last edited by toshko69; d.m.y г., 21:02.
                sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
                  Ще ползвам темата на колегата, за да не пълним форума с едни и същи теми. Тази сутрин като се качих в колата давам на контакт и вентилатора на парното си тръгна,завъртам да паля,съответно за мой лош късмет акумулатора ми се беше предал в следствие на студа,смених го,но след като закачих новия акумулатор вентилатора вече не работеше. Дали ми е заминал регулатора, или се случи нещо друго.Търсих бушона,не съм сигурен че съм го намерил кой е,но поне тези дето се намират над акумулатора са здрави всичките. Тези двата дето са в жапката също са здрави.
                  Намери регулатора, изключи буксата с двата пина и ги дай накъсо (откъм кабела) и виж дали ще завърти мотора.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Ок.Мерси утре ще го направя.
                    sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Working...
                    X